Diensten

U kunt bij mij terecht voor de volgende diensten:

 

DPO-as-a-Service:

U huurt mij in als Functionaris Gegevensbescherming voor slechts enkele uren per week of per maand.

Human Factor Security Risk Management:

Ik adviseer u graag over de verschillende human factor activiteiten binnen uw organisatie waar u eventueel risico loopt en wat u kunt doen om deze risico's te verkleinen.

Vendor Auditing:

U bent als verwerkingsverantwoordelijke verplicht vanuit de AVG om ervoor te zorgen dat uw verwerkers zich houden aan de met u overeengekomen afspraken. Ik help u bij de controle hiervan door audits uit te voeren.

Cybersecurity Risk Management:

Ik heb ruime en brede ervaring op het gebied van risicomanagement en kan u helpen om vanuit verschillende invalshoeken uw organisatie en vraagstukken te benaderen.

AVG analyse en implementatie:

Ik help u graag met het implementeren van de AVG en het (waar nodig) aanpassen of verbeteren van huidige maatregelen. Ik vind het belangrijk dat u voldoet aan de AVG, en ik ben van mening dat de AVG voor uw organisatie ook een toegevoegde waarde moet hebben en u er geen 'last' van moet ondervinden.

Risk & Resilience:

In de huidige concurrerende markt kunnen zelfs enkele minuten downtime dodelijk zijn voor een organisatie. Het is daarom logisch om een plan te maken, als onderdeel van een goed geïmplementeerd beveiligingsplan, zodat bedrijfsmiddelen beschermd worden en bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Ik help u hier graag bij.